1 Followers
26 Following
katharin

Östersunds Fotbollsklubb

den redan klassiska ”Matchtröja – Original” som laget gick upp till Allsvenskan i. Endast ett fåtal exemplar finns kvar.

fotbollströjor barn har uteslutits i spanien s matcher

Chelsea anfallaren Diego Costa har uteslutits i Spanien 's matcher mot Makedonien och England på grund av skada, sade den spanska fotbollsförbundet på Thursday.Costa hade kämpat för att skaka av fotbollströjor barn en ljumskskada som han led i Chelsea' s 5-0 Premier League vinna över Everton på lördag och genomgick medicinska tester Omedelbart när han mötte med Spanien tränare Julen manchester city tröja Lopetegui squad.Spain hade sagt att Brasilien-födda framåt 's återhämtning hade varit en besvikelse, och laget senare bekräftade på sitt Twitter-konto att Costa hade lämnat truppen och ersatts av Celta Vigo framåt Iago psg tröja Aspas.

Costa, 28, har gjort nio ligamål i en fantastisk start på säsongen för Chelsea och hans skada kommer att vara en källa till oro för Londonklubben 's chef Antonio Conte, som har övervakat en körning av fem raka ligan wins.Spain ansikte Makedonien i en VM-kval på lördag innan du spelar England i en vänskapsmatch på Wembley på Tuesday.Lopetegui 'sidan är toppen av kvalificerade grupp G, nivå på sju poäng efter tre matcher med Italien.